Berdipack: 2 kuub haardhout

2 kuub

Een Berdipack van Berdi Haardhout is een pallet met 2 kuub haardhout. Wij leveren de bestelling gratis bij u thuis. Ook is het mogelijk dat wij de pallets voor u op de juiste plek zetten. Geleverd binnen 5 werkdagen.

Kenmerken: direct stookbaar, duurzaam drooggarantie, makkelijk stapelbaar, makkelijk uitpakken.
Gewicht: 600 kg
Los gestort: 2 kuub
Gestapelde kuub: 1.6
Lengte van de blokken: 25 tot en met 28 cm. 
Afmetingen Berdipack: (lxbxh): 120x120x177cm  

Een Berdipack bestaat uit gedroogd haardhout en is een mix van es, beuk, berk, eik, els, en acacia. De blokken zijn tussen de 25 en 28 cm lang.

Ons haardhout heeft niet alleen een lange brandduur, maar ontbrandt ook gemakkelijk. Het haardhout van een Berdipack is direct te stoken dankzij een vochtpercentage van 16 tot maximaal 20 procent. Verder is ons hout duurzaam gedroogd en milieubewust verkregen. Oftewel, haardhout waarbij minder arbeid en minder transport nodig is.

 

                                                                                                       

 

Op voorraad

 425,00

Met één aanmaakblok kunt u volstaan om de kachel aan te maken
  • Gratis thuisbezorgd Heel Nederland excl. de eilanden
  • Snelle levering Binnen 5 werkdagen
  • Scherpe prijzen Voordelig voor u
  • Droog garantie Max. 20% vocht
  • Veilig betalen iDeal

Gemengd en gedroogd openhaardhout kopen

Bij Berdi Haardhout kunt u goedkoop haardhout kopen van de beste houtsoorten. Berdi Haardhout is namelijk een mix van es, beuk, berk, eik, els, en acacia. Het grote voordeel van gemengd hout is dat u de kachel makkelijk kunt aansteken door gebruik van de zachtere houtsoorten. De hardere houtsoorten zorgen ervoor dat de haard langer brandt. Naaldhout, wilg en populier zijn niet geschikt. Naaldhout zorgt voor een vervuilde schoorsteen. Hout van wilg en populier rookt veel en brandt snel op. Daarom gebruiken wij alleen de beste houtsoorten voor de verkoop van gedroogd haardhout.

Kwaliteit van het openhaardhout is gewaarborgd

Hierboven werd al aangegeven dat wij alleen de beste houtsoorten gebruiken. Kwaliteit kunnen wij waarborgen, doordat wij het gehele productieproces in eigen beheer hebben. Wij controleren en vellen zelf de bomen, waarna onze eigen vrachtwagens het haardhout vervoeren naar onze vestiging in Nagele. In onze eigen kloverij worden de stammen vervolgens verwerkt tot splintervrije haardhoutblokken. Hierna wordt het haardhout verpakt, gedroogd en vervolgens aan u verzonden. En wist u dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor goedkoop zaagsel kopen? Klik op de link voor meer informatie!

Gerelateerde artikelen

Waarom Berdi Haardhout?

Bij Berdi transformeren we zieke of overtollige bomen, vaak door ons zelf gekapt, in hoogwaardig haardhout. Wij zetten ons 100% in voor het leveren van duurzaam en kwalitatief haardhout. 

Kies voor Berdi Haardhout en geniet van gratis thuisbezorging door heel Nederland (exclusief de eilanden), zodat je zonder extra kosten van je haardvuur kunt genieten. Met onze belofte van snelle levering binnen 5 werkdagen ben je verzekerd van een warm thuis, wanneer je dat maar wilt.

  • Gemengd en gedroogd openhaardhout kopen
  • Kwaliteit van het openhaardhout is gewaarborgd
  • Scherpe prijzen, levering aan huis en direct stookbaar
  • Haal maximaal rendement uit ons openhaardhout
  • De juiste opslag voor openhaardhout

Meer over ons