Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen?

U kunt uw bestelling via onze webshop doorgeven. Wanneer u op werkdagen voor 15:00 uur heeft besteld, heeft u de bestellen binnen 5 werkdagen geleverd. Na de bestelling ontvangt u een bevestiging. Wij nemen daarna contact met u op over de bezorgdatum.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

U betaalt uw bestelling via IDEAL.

Wanneer wordt de bestelling bezorgd?

Als wij uw bestelling op werkdagen voor 15:00 uur hebben ontvangen, bezorgen wij binnen 5 werkdagen.  Er wordt telefonisch contact met u gezocht over de aflevering op de bezorgdag. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw gewenste leverdatum.

Wat zijn de bezorgkosten?

Berdi Haardhout bezorgt gratis in geheel Nederland (met uitzondering op de eilanden).Verder kan uw bestelling op zaterdag van 09.00 uur tot 12.00 uur opgehaald worden in onze winkel.

Kan ik de bestelling op een ander adres dan mijn eigen adres laten leveren?

Ja, in dit geval dient u bij uw bestelling het afleveradres te vermelden.

Moet ik aanwezig zijn tijdens de bezorging?

Aanwezig zijn is niet verplicht, maar misschien wel handig als u wil dat de chauffeur het hout op de door u aangegeven plaats zet. Bent u niet aanwezig bij de levering zal de chauffeur het hout lossen binnen een meter van uw erf.

Kan ik de goederen ook zelf afhalen?

Nee, dat is niet mogelijk maar we bezorgen het graag bij u thuis!

Ontvang ik een orderbevestiging?

​Ja, uw bestelling wordt per e-mail bevestigd.

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, wat moet ik doen?

U kunt ons hierover een e-mail sturen of neem even telefonisch contact met ons op.

Wat is een kuub?

Een los gestorte kuub wil zeggen een ruimte van 1 x1 x 1 meter volgestort met hout. De inhoud van een kist is  l1.56 x b1,16 x h1,11 Dit komt neer op 2,008 kuub. Besteld u een kist haardhout zal de kist leeg gestort worden. De kist blijft in het bezit van Berdi Haardhout.nl  Een Berdi pack is h1.77 x rond 1.20. Dit komt neer op 2,008 kuub.

Wat is de lengte van de blokken?

Onze blokken zijn tussen de 25 tot 28 cm lang.

Waarom Berdi Haardhout?

Bij Berdi transformeren we zieke of overtollige bomen, vaak door ons zelf gekapt, in hoogwaardig haardhout. Wij zetten ons 100% in voor het leveren van duurzaam en kwalitatief haardhout. 

Kies voor Berdi Haardhout en geniet van gratis thuisbezorging door heel Nederland (exclusief de eilanden), zodat je zonder extra kosten van je haardvuur kunt genieten. Met onze belofte van snelle levering binnen 5 werkdagen ben je verzekerd van een warm thuis, wanneer je dat maar wilt.

  • Gemengd en gedroogd openhaardhout kopen
  • Kwaliteit van het openhaardhout is gewaarborgd
  • Scherpe prijzen, levering aan huis en direct stookbaar
  • Haal maximaal rendement uit ons openhaardhout
  • De juiste opslag voor openhaardhout

Meer over ons