Over ons

Berdihaardhout.nl is een onderdeel van Berdi bv.
Voor informatie over Berdi bv bezoekt onze website www.berdi.nl

Veelzijdig dienstpakket

Berdi is actief sinds 1992, wij zijn gevestigd in Nagele. Wij zijn een middelgrote onderneming met een platte organisatiestructuur. Een betaalbare prijs en kwaliteit staan hoog in het vaandel van de Berdi bedrijven. Hierbij blijft altijd de wens van de klant centraal staan. Berdi biedt een compleet veelzijdig dienstpakket aan op het gebied van  groenvoorzieningen en sport en cultuurtechniek. Kijk hiervoor op www.berdi.nl.

  • Wij leveren gemend haardhout. De zachtere houtsoorten zoals berken en elzen stoken makkelijk, branden mooi en geven in korte tijd flink warmte en weinig rook.
  • De hardere houtsoorten zoals eiken en beuken moeten eerst goed op temperatuur komen voordat ze goed branden, maar branden lang door.
  • Ons hout is Nederlands loofhout. Dit betekend dat er geen naaldhout in zit. Ons hout wordt voornamelijk geoogst in de provincie Flevoland door ons eigen bedrijf . Het hout dat door ons geleverd wordt komt van bomen die gekapt moeten worden in opdracht van Gemeenten natuurorganisaties, Staatsbosbeheer en bedrijven.  Er wordt door ons bedrijf geen hout geïmporteerd.  Hierdoor is ons hout duurzaam verkregen.

Waarom Berdi Haardhout?

Bij Berdi transformeren we zieke of overtollige bomen, vaak door ons zelf gekapt, in hoogwaardig haardhout. Wij zetten ons 100% in voor het leveren van duurzaam en kwalitatief haardhout. 

Kies voor Berdi Haardhout en geniet van gratis thuisbezorging door heel Nederland (exclusief de eilanden), zodat je zonder extra kosten van je haardvuur kunt genieten. Met onze belofte van snelle levering binnen 5 werkdagen ben je verzekerd van een warm thuis, wanneer je dat maar wilt.

  • Gemengd en gedroogd openhaardhout kopen
  • Kwaliteit van het openhaardhout is gewaarborgd
  • Scherpe prijzen, levering aan huis en direct stookbaar
  • Haal maximaal rendement uit ons openhaardhout
  • De juiste opslag voor openhaardhout

Meer over ons