Haardhout kopen?

Wilt u goedkoop haardhout kopen? Bij Berdi Haardhout vindt u twee kuub gemengd en direct stookbaar haardhout. Van onder uw carport tot aan de achterdeur, Berdi Haardhout levert het hout op de door u gewenste plaats (indien bereikbaar). Wij bezorgen het haardhout gratis bij u thuis.

Hieronder kunt u goedkoop haardhout kopen, zowel losgestort als in een Berdipack! Geleverd binnen 5 werkdagen: zo zit u er altijd warmpjes bij!

haardhout kopen

Gemengd en gedroogd openhaardhout kopen

Bij Berdi Haardhout kunt u goedkoop haardhout kopen van de beste houtsoorten. Berdi Haardhout is namelijk een mix van es, beuk, berk, eik, els, en acacia. Het grote voordeel van gemengd hout is dat u de kachel makkelijk kunt aansteken door gebruik van de zachtere houtsoorten. De hardere houtsoorten zorgen ervoor dat de haard langer brandt. Naaldhout, wilg en populier zijn niet geschikt. Naaldhout zorgt voor een vervuilde schoorsteen. Hout van wilg en populier rookt veel en brandt snel op. Daarom gebruiken wij alleen de beste houtsoorten voor de verkoop van gedroogd haardhout.

Kwaliteit van het openhaardhout is gewaarborgd

Hierboven werd al aangegeven dat wij alleen de beste houtsoorten gebruiken. Kwaliteit kunnen wij waarborgen, doordat wij het gehele productieproces in eigen beheer hebben. Wij controleren en vellen zelf de bomen, waarna onze eigen vrachtwagens het haardhout vervoeren naar onze vestiging in Nagele. In onze eigen kloverij worden de stammen vervolgens verwerkt tot splintervrije haardhoutblokken. Hierna wordt het haardhout verpakt, gedroogd en vervolgens aan u verzonden. En wist u dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor goedkoop zaagsel kopen? Klik op de link voor meer informatie!

De juiste opslag voor openhaardhout

Hieronder vindt u belangrijke informatie omtrent het opslaan van uw haardhout.

  • Zorg ervoor dat uw haardhout wordt opgeslagen in een ruimte die niet volledig wordt afgesloten. Het is namelijk van groot belang dat het haardhout kan ademen.
  • Het is belangrijk dat het haardhout goed droog blijft. Zorg er daarom voor dat uw haardhout niet op een natte ondergrond staat of op een plek die regendruppels doorlaat.

Kortom: haardhout opslaan doet u met een haardopslag die niet volledig wordt afgesloten en goed droog blijft.

De voordelen van Berdi Haardhout

  • Gratis thuisbezorgd door heel Nederland, m.u.v. de eilanden.
  • Duurzaam gedroogd openhaardhout
  • Doordat we zelf aan bosbeheer doen, kunnen we u de scherpste prijzen aanbieden.
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Geleverd binnen 5 werkdagen
  • Niet tevreden over ons openhaardhout? U krijgt uw geld terug.

 

Goedkoop openhaardhout kopen bij Berdi Haardhout

Steeds meer mensen weten ons te vinden. En dat is niet zo gek, want bij ons kunt u goedkoop haardhout kopen van hoge kwaliteit. Bovendien kunt u via ons betrouwbare betalingssysteem gemakkelijk en snel goedkoop haardhout kopen. Wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0527 – 711 107 of een e-mail te sturen naar info@berdihaardhout.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wilt u graag direct haardhout bestellen? Klik op één van de bovenstaande producten om vandaag nog goedkoop haardhout te kopen!